herader ubat kencing manis

ubat kencing manisubat kencing manis 2

Mahu dapatkan gaji kedua? Jadilah pengedar Klinax Organik hari ini!

Kelebihan jadi pengedar Klinax
-Klinax adalah produk berasaskan herba, jadi ia mendapat permintaan tinggi di pasaran kerana kebanyakkan pengguna mula beralih kepada produk berasaskan bahan semulajadi.

-Pasaran yang luas. Terdapat seramai 2.6 juta pesakit diabetes atau kencing manis di Malaysia. Mereka memerlukan produk yang boleh menurunkan gula dalam badan mereka. Oleh itu, mereka pasti akan mencari ejen berdekatan untuk dapatkan Klinax.

-Nama anda akan diletakkan di laman web Klinax. Ini adalah promosi percuma untuk anda. Biasanya pelanggan akan pilih pengedar yang paling dekat dengan tempat mereka.

-Anda juga boleh dapatkan laman web seperti ini dengan bayaran tambahan RM60 (untuk domain dan hosting). Upah bina laman web adalah percuma untuk pengedar Klinax. Promosi Klinax akan lebih mudah jika ada laman web.

-Pihak Klinax Organik akan beli balik produk dengan potongan 30% jika anda tidak berjaya jual selepas 6 bulan dari tarikh pembelian.

Cara promosi Klinax
-Nama anda akan dimasukkan ke dalam laman web Klinax. Pelanggan yang berminat akan hubungi anda.

-Anda juga boleh promosi Klinax di FB. Anda boleh ambil maklumat di web Klinax untuk jadikan bahan promosi.

-Anda juga boleh letak iklan di mana mana blog yang berkaitan. Pembeli yang berminat akan dibawa ke laman web anda. Ianya lebih mudah dan mesra pelanggan.


Cara untuk jadi agen Klinax
-
Jika berminat, sila telefon / sms/ whatsapp 0132460468. Link wasap: wasap.my/60132460468/klinax


Utama   Cara Beli    Soalan Lazim  Jadi Pengedar  Info Tambahan  Blog  Hubungi
footer ubat kencing manis